1 2 imagen de ctrasa

Notícies

Neteja i desinfecció dipòsit i xarxa d’aigua potable

Data Inici: 14 juny, 2018 Data Final: 22 juny, 2018 Neteja i desinfecció de la xarxa d’aigua potable de la planta de forma semestral (finals de juny/inicis de juliol i desembre). Oferta relativa als treballs de neteja i desinfecció del dipòsit i de la xarxa de distribució d’aigua potable de […]

+ info

CTRASA disposa del certificat d’eficiència energètica

Validacio incineradora R1 CTRASA 2016

+ info

Presentació de l’Estudi sobre els impactes sòcio-econòmics i ambientals de la valorització energètica dels residus urbans a Espanya i Andorra. Madrid 6 d’octubre

El proper 6 d’octubre tindrà lloc a Madrid la presentació de l’Estudi sobre els impactes sòcio-econòmics i ambientals de la valorització energètica de residus urbans a Espanya i Andorra, que ha elaborat la consultora G-advisory del Grup GARRIGUES, a sol·licitud d’AEVERSU. Programa: 12:00 Benvinguda, Máximo Martín Jiménez, […]

+ info

Visita a la incineradora de Perpignan

El passat 17 d’abril el Cap de Planta i Cap de Manteniment de CTRASA van visitar la incineradora de Perpignan. Aquesta visita es va realitzar durant l’aturada tècnica en un marc de col·laboració mútua.  

+ info

Residus Tractats

A l’any 2014 la Planta de Valorització Energètica va tractar 34.023,13 tones de residus, un 0,33% més que l’any 2013. Per tal de poder realitzar menys aturades, vam reduir el règim de 4,64 t/h a 4,61 t/h.

+ info

Disponibilitat del 2014

Màxim històric en l’índex de disponibilitat de la planta durant el 2014, un 99,96%, només hem aturat 3 hores no programades. Felicitats a tot el personal!

+ info

Mesurador de dioxines

Durant aquesta aturada tècnica, CTRASA està instal·lant un equip mesurador de dioxines, a finals d’any publicarem els resultats mensuals a la nostra web.

+ info

Recuwatt 2014

diptic

+ info

La Comissió Europea aposta per potenciar la recuperació energètica de la part no reciclable, eliminant l’abocament.

   

+ info

Formació gestió de residus i prevenció de riscos laborals

Divendres 4 de juliol, CTRASA va organitzar una formació dirigida als Comuns, sobre la gestió dels residus i la prevenció de riscos laborals a la Deixalleria.

+ info
Página 1 de 212

Últimes Notícies

Raó Social: Centre de Tractament de Residus d'Andorra, s.a.
Direcció: Carretera de la Comella s/n
                 AD500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra

Tel.: (+ 376) 80 19 49
Fax: (+ 376) 82 35 50